در این مراسم محمدعلی تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: چند سال به دنبال داخلی سازی P۹۰ بودیم و تلاش های بسیاری هم در بخش مهندسی و هم در بخش زنجیره تامین برای طراحی و تولید این خودرو انجام شده است.
او افزود: اولین خودرو با گیربکس دستی امروز رونمایی شد و تولید این خودرو با گیربکس اتومات هم در برنامه است. ضمن این که استانداردهایی که خودروی P90 دارد، کاملا به روز هستند. زیرا این خودرو با نگاه صادراتی طراحی شده است.
او تصریح کرد: خودروی P90 عمق داخلی سازی بالایی دارد و این پلتفرم در آینده محصولات دیگری را نیز تجربه می کند. این پلتفرم در اختیار پارس خودرو قرار دارد. این خودرو کیفیت در حد خودروی مشابه اروپایی دارد. چرا که از لحاظ قطعات، زنجیره قطعه سازی ایران که در زمان حضور فرانسویها فعال بودند، با همان کیفیت و دقت در تولید قطعات آن فعال هستند.
تیموری افزود: از نظر موتور هم، موتوری که در پلتفرم قبلی استفاده می شد K4M بود که از نظر استانداردهای آلایندگی و قدرت و گشتاور سطح پایین تری نسبت به موتور ME16 فعلی خودروی P90 دارد.
گفتنی است خودروی P90 با موتور 4 سیلندر 1.6 لیتری ME16 با قدرت 115 اسب بخار و گشتاور 147 نیوتن متر تولید می شود. این خودرو از نظر استانداردهای ایمنی بهینه سازی شده است و یکی از ایمن ترین خودروهای داخلی کشور به حساب می آید.