به گزارش روابط عمومي، محسن ورمزیار عضو هيأت علمي و مدير ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی دانشگاه شریف درحاشيه اين بازديد گفت: درحال حاضر شاهد حضور خودروهاي باکيفيت از محصولات پارسخودرو در بين مردم هستيم و بهطورکلي، برند این شرکت درميان مصرفکنندگان خودرو درکشور از اعتبار کيفي خوبي برخورداراست.
عضو هيأت علمي دانشگاه شریف با تأکيد بر حفظ ارتباط مستمر بين صنعت و دانشگاه تصريح کرد: براي پيشرفت صنايع کشور بهخصوص خودروسازي که از صنايع راهبردي در ايجاد اشتغال ثابت و موقت در کشور است، بايستي ارتباطي مستمر و پژوهشي بين صنعت و دانشگاه ها برقرار باشد.
گفتنی است در ابتدای این بازدید، مهندسان و متخصصان شاغل در پارسخودرو ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیتها در این شرکت، مراحل مختلف تولید محصول نهایی شامل امور طراحی، فنی و مهندسی، تأمین قطعات، مونتاژ، کنترل کیفی و سایر مراحل مرتبط، ارائه کردند.